Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van recruitment? Wil je werken bij een toonaangevend bedrijf dat zich richt op kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu (QHSSE)? Dan is BURG QHSSE de plek voor jou!

Bij BURG QHSSE geloven we dat de juiste mensen het verschil kunnen maken. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde recruiters die ons team willen versterken. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden, selecteren en aannemen van geschikte kandidaten voor onze organisatie.

Als recruiter bij BURG QHSSE heb je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Je werkt nauw samen met het management en de HR-afdeling om de wervingsbehoeften van het bedrijf te begrijpen en te vervullen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van vacatureteksten, het plaatsen van vacatures op verschillende platforms, het screenen van cv’s en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met externe wervingsbureaus en het actief zoeken naar potentiële kandidaten via sociale media en andere kanalen. Je bent ook betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van wervingsstrategieën en het verbeteren van het wervingsproces.

Wat betreft de vereisten voor deze functie, zoeken we naar kandidaten met een sterke achtergrond in recruitment en HR. Je moet in staat zijn om zelfstandig te werken, maar ook goed kunnen samenwerken in een team. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Ervaring met het gebruik van wervingssoftware en kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment zijn ook een pluspunt. Het hebben van een netwerk van potentiële kandidaten is ook een voordeel.

Bij BURG QHSSE bieden we een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We geloven in het creëren van een positieve en stimulerende werkomgeving waarin medewerkers kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière als recruiter bij BURG QHSSE, stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] We kijken ernaar uit om van je te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *