Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van recruitment? Bij BURG QHSSE hebben we verschillende vacatures openstaan, waaronder die van recruiter. Als recruiter bij BURG QHSSE speel je een cruciale rol in het vinden en selecteren van de beste kandidaten voor onze organisatie.

Waarom werken als recruiter bij BURG QHSSE?

Als recruiter bij BURG QHSSE krijg je de kans om te werken in een dynamische en groeiende organisatie. Je komt terecht in een team van enthousiaste professionals die zich dagelijks inzetten voor het vinden van de juiste mensen voor onze organisatie. Daarnaast bieden we:

Wat ga je doen als recruiter?

Als recruiter bij BURG QHSSE ben je verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces. Je werft en selecteert kandidaten voor verschillende functies binnen onze organisatie. Je schrijft vacatureteksten, plaatst vacatures op diverse kanalen en voert sollicitatiegesprekken. Daarnaast onderhoud je contact met externe partijen, zoals werving- en selectiebureaus.

Je hebt oog voor talent en weet de juiste kandidaten te vinden die passen bij onze organisatie. Je bent proactief, communicatief sterk en hebt een goed inlevingsvermogen. Daarnaast ben je resultaatgericht en kun je goed samenwerken in een team.

Wat vragen wij van jou?

Om succesvol te zijn als recruiter bij BURG QHSSE, vragen wij:

Interesse?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als recruiter bij BURG QHSSE? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct. We kijken uit naar je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *