Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van recruitment? Dan ben je bij BURG QHSSE aan het juiste adres. Als toonaangevend bedrijf in de QHSSE-sector (Quality, Health, Safety, Security & Environment) zijn wij voortdurend op zoek naar getalenteerde recruiters om ons team te versterken.

Als recruiter bij BURG QHSSE speel je een essentiële rol in het wervingsproces. Je bent verantwoordelijk voor het vinden en selecteren van de juiste kandidaten voor onze klanten. Dit houdt in dat je vacatures opstelt, sollicitatiegesprekken voert en potentiële kandidaten screent. Daarnaast onderhoud je contact met klanten en zorg je ervoor dat zij tevreden zijn met de geleverde diensten.

Wat maakt werken als recruiter bij BURG QHSSE zo bijzonder? Ten eerste bieden wij een dynamische werkomgeving waarin je constant wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je komt terecht in een hecht team van professionals die allemaal streven naar het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Daarnaast krijg je bij BURG QHSSE de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Wij geloven in het investeren in onze medewerkers en bieden diverse trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Of je nu net begint in het recruitmentvak of al jarenlange ervaring hebt, bij ons kun je blijven groeien.

Wat verwachten wij van jou als recruiter bij BURG QHSSE? Ten eerste heb je een passie voor het vinden van de juiste match tussen kandidaten en klanten. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je proactief en kun je goed zelfstandig werken.

Ervaring in de QHSSE-sector is een pluspunt, maar geen vereiste. Wij geloven dat talent belangrijker is dan ervaring en staan open voor zowel starters als ervaren recruiters. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om te leren en te groeien in je rol als recruiter.

Als recruiter bij BURG QHSSE krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een flexibele werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om je werkzaamheden zelf in te delen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als recruiter? Wil jij werken bij BURG QHSSE en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *