Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van recruitment? Bij BURG QHSSE hebben we diverse vacatures openstaan, waaronder de functie van recruiter. Of je nu een ervaren recruiter bent of net je carrière wilt starten in dit vakgebied, bij BURG QHSSE bieden we je de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen.

Waarom werken als recruiter bij BURG QHSSE?

Als recruiter bij BURG QHSSE krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het aantrekken van nieuw talent voor ons bedrijf. Je zult verantwoordelijk zijn voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor diverse functies binnen onze organisatie. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van recruitmentcampagnes en het onderhouden van contacten met externe partijen.

Bij BURG QHSSE hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Als recruiter zul je de mogelijkheid krijgen om je vaardigheden en kennis op het gebied van recruitment verder te ontwikkelen. We bieden regelmatig trainingen en workshops aan om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat zoeken we in een recruiter?

Als recruiter bij BURG QHSSE is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling. Je zult veel contact hebben met zowel interne als externe stakeholders, dus het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en relaties kunt opbouwen. Daarnaast is het belangrijk dat je een proactieve houding hebt en in staat bent om zelfstandig te werken.

Daarnaast is ervaring in het recruitmentvak een pré, maar geen vereiste. We staan open voor zowel ervaren recruiters als starters die zich willen ontwikkelen in dit vakgebied. Belangrijker is dat je enthousiast en gemotiveerd bent om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf.

Hoe solliciteer je op de vacature?

Als je geïnteresseerd bent in de functie van recruiter bij BURG QHSSE, kun je solliciteren via onze website. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures, waaronder de functie van recruiter. Klik op de vacature om meer informatie te lezen en om te solliciteren. Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv en motivatiebrief toe. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de vervolgstappen te bespreken.

Kortom, als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging in recruitment, bekijk dan onze vacatures en kom werken bij BURG QHSSE. We bieden een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je een belangrijke rol kunt spelen in het aantrekken van nieuw talent voor ons bedrijf. Solliciteer vandaag nog en wie weet word jij onze nieuwe recruiter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *