Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de recruitmentwereld? Bij BURG QHSSE hebben we verschillende vacatures openstaan voor recruiters. Als recruiter bij BURG QHSSE krijg je de kans om samen te werken met een enthousiast en gedreven team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor diverse functies.

Als recruiter bij BURG QHSSE ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Dit houdt in dat je vacatures opstelt, deze plaatst op verschillende jobboards en social media kanalen, en sollicitaties screent en selecteert. Daarnaast voer je sollicitatiegesprekken en begeleid je kandidaten tijdens het gehele sollicitatietraject.

Wat maakt werken als recruiter bij BURG QHSSE zo bijzonder? Ten eerste bieden wij een dynamische werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij geloven in het potentieel van onze medewerkers en bieden daarom diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden aan.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werksfeer. Bij BURG QHSSE heerst een open en informele cultuur, waarin iedereen elkaar ondersteunt en waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. We geloven dat een goede samenwerking essentieel is voor het succes van ons bedrijf.

Als recruiter bij BURG QHSSE krijg je de kans om samen te werken met verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Je zult nauw samenwerken met de HR-afdeling, hiring managers en andere recruiters. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om een breed netwerk op te bouwen en veel ervaring op te doen in het recruitmentvak.

Wat vragen wij van jou als recruiter bij BURG QHSSE? Ten eerste heb je een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur in de richting van HRM of Bedrijfskunde. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Verder ben je communicatief sterk, resultaatgericht en beschik je over een goed organisatievermogen. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook goed samenwerken in een team. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je altijd op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als recruiter bij BURG QHSSE? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *